Пиян шофьор се натресе в боклукчийски камион в центъра на София и избяга! (СНИМКИ)

Пиян шофьор се натресе в боклукчийски камион в центъра на София и избяга! (СНИМКИ)

На грозна гледка станаха свидетели софиянци в късните часове на деня. Пиян шофьор се натресе в боклукчийски камион в центъра на София и избяга!

Инцидентът се случи около 23:03 часа на бул “Евлоги Георгиев”, малко след спирката на СГТ на Орлов мост и преди Военна академия, разказа очевидец пред “Витоша Нюз”, който изпрати и снимки от местопроизшествието.

Докато колата на чистотата си вършела работата, изведнъж отзад с висока скорост се забил автомобил с регистрационен номер Х 82 44 АР. Водачът на колата първоначално опитал да се разбере с боклукчиите и да ги убеди да не викат органите на КАТ. Щом видял, че номерът му не минава, нарушителят си плюл на петите и избягал. Служителят на пътна полиция, който дойде на мястото на инцидента, констатира, че до шофьорското място се търкаля празно кенче бира.

“Ние събирахме боклука, момчетата от екипа работеха в този момент, когато в камиона се заби отзад. Чу се страшен трясък, тежък удар. Погледнах в огледалото и за мое учудване видях, че кола се е забила в камиона. Един от моите колеги пострада. Получи рана в ръката от удара, разказа пред нашия свидетел шофьорът на боклукчийския камион. – Човекът беше на видима възраст 35-36 години, дойде при мен, започна да ме увещава да не викам КАТ.  Вика ми: “Дай нещо да се разбереме. Готов съм да извадя пари”.

Обясних му обаче, че ударът е сериозен и не става. Ще си чакам КАТ. Разбра че, няма да се разберем така. Завъртя се около колата си и избяга нанякъде. Хукна да бяга. Едното от момчетата се опита да го догони, но не успя. Жалко, че се случи това. За първи път ставам свидетел на такова произшествие. От 9 г. съм във фирмата, но не съм виждал такова нещо.”

Снимки: “Витоша Нюз”

 

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4