Светослав Цончев: Не познавам съперника, дано имаме и късмет

Светослав Цончев: Не познавам съперника, дано имаме и късмет

Босът на Надежда (Доброславци) Светослав Цончев говори пред главния редактор на “Витоша Нюз” Милен Димитров по повод предстоящия решителен бараж за влизане в Югозападната Трета лига. Тимът му се изправи срещу амбициозния Чико-Бунара (Бяга).

Мачът е на 6 юни (сряда) от 18:00 часа на стадиона в Драгалевци.

“Чико са добър отбор, имат и доста опит във “В” група. Сега са на сериозно ниво, финишираха редовния сезон на голяма разлика от втория в класирането. Това е, което мога да кажа на този етап за съперника. Не го познавам в подробности – като отбор, като единици, като организация, призна Цончев. –  Разбрах, че те ни познават. Колкото до баража…Всичко е възможно. Един мач е. Не е като в първенството, където можеш да се поправиш, ако допуснеш грешка. И късмет си трябва.

Момчетата иначе са готови за сблъсъка , и физически, и психически. Имаме самочувствието, желанието и качествата, така че сега всичко е в наши ръце. Дали можем да се изненадаме с нещо? Не бих издал, това са си наши тайни (смее се). Имаме си нашите козове. Само здраве да има. Пожелавам успех и на двата отбора, на чиято страна е късметът, той ще победи.  На нас нещата винаги ни се случват по трудния начин. Нищо леко не сме спечелили.

Колкото до съдиите…Не искам да коментирам. Най-много мразя някой да ми говори за рефери, за претенции, за отсъждания. Това е най-големият проблем на нашия футбол – всеки втори коментира съдийството. Реферът е човек и той бърка. В световния футбол бъркат, виждате какво става на Европейски, на Световни първенства, в Шампионската лига, ние говорим за нашите съдии. Призовавам да си гледаме нашите отбори и да не се занимаваме с глупости.

Не крия, че нашият 12-и играч е публиката. Радваме се на голяма фенска подкрепа. Сигурен съм, че така ще бъде и в сряда в Драгалевци. Очаквам над 300 души да дойдат и да викат  за любимия Надежда.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4