Първо във “Витоша нюз”: Додич покани българи в екипа си, връща се познато име

Първо във “Витоша нюз”: Додич покани българи в екипа си, връща се познато име

Български специалисти ще бъдат помощници на новия-стар старши треньор на Локомотив (Сф) Младен Додич, научи „Витоша нюз“.

Сърбинът е поканил в екипа си Виктор Михайлов, както и треньора на вратарите Николай Донев. Двамата бяха в екипа и на неговия предшественик Ангел Колев. В клуба се завръща и Христо Коилов.

През първия период на Додич в “Надежда” също му помагаха българи – Радослав Георгиев и Роман Тафраджиев. Сега е възможно Младен да вземе и свой сънародник в щаба.

Новият наставник на Локото вече подписа договор с клуба за 1,5 години. За последно Додич бе начело на Радник (Сурдулица). В кариерата си е водил още Борац (Чачак), Нови Пазар, Напредак (Крушевац), Ягодина, както и на младежкия национален отбор на Сърбия. Додич е кум на бившия нападател и помощник-треньор при столичани Данило Дончич.

Футболистите се събират за първа тренировка за 2019 година на 9 януари (сряда) от 10:00 часа. На заниманието се очакват новите попълнения Мартин Василев и Тодор Чаворски (Миньор Перник), Цветомир Вачев (Пирин Благоевград) и Александър Александров (Дунав Русе). Възможно е да дойдат и други играчи, които да изкарат проби в “Надежда”. По традиция в тренировката ще се включат и перспективни юноши от школата.

Както е известно, Локомотив (София) ще изкара част от предсезонната си подготовка в Сандански – от 31 януари до 9 февруари.

Планирани са три контролни срещи. На 6 февруари Локомотив ще играе със Септември (Симитли), а три дни по-късно среща Вихрен (Сандански). Търси се съперник за 2 февруари.

На снимката: Виктор Михайлов (вляво) и брат му Михаил, който също работи в ДЮШ на Локо (Сф).

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4