Босът на Чико: Ние сме социален феномен, сигурен съм в победата над Доброславци

Босът на Чико: Ние сме социален феномен, сигурен съм в победата над Доброславци

Играещият президент на Чико-Бунара (Бяга) Йордан Михайлов коментира пред главния редактор на “Витоша Нюз” Милен Димитров изтегления жребий за баражите за попълване на Югозападната Трета лига.

Тимът му се изправи срещу амбициозния Надежда (Доброславци).

Мачът е на 6 юни (сряда) от 18:00 часа на стадиона в Драгалевци.

“Имам представа за съперника. Разузнал съм ги добре. Наблюдавах няколко техни мача. Добър отбор са. Шансовете ни са равни: 50:50. Те ме изненадаха, ако трябва да бъда честен. Не очаквах да са на такова високо ниво, призна Михайлов.

– В подобен мач имаш нужда и от малко късмет. Пожелавам си го. Според мен жребията е тежък, защото се срещат най-добрите отбори в четворката. Спортист (Своге) и Велбъжд ни отстъпват по класа. Поне така си мисля.

Наясно съм с тактическите уловки, които ще ни приложат колегите от Доброславци. Нямам представа дали те са ни наблюдавали. Моето предимство е, че се класирах по-рано за баражите. Дръпнахме пред конкурентите с 15-16 точки и в последните срещи от редовния сезон можех да си позволя да експериментирам със състава. Очаквах да ни следят съперниците от София, така че разбърквах играчите. Подготвил съм им тактически изненади на Надежда. Смятам, че ние сме по-добрият отбор. При противника ми направи впечатление силната халфова линия. Вътрешните им халфове Йордан Калеканов и Теодор Дойчев не са никак лоши футболисти, Калоян Бонев ги дърпа отпред…Изобщо в офанзивен план са добре. Проблемите им са в защита.

При нас се работи правилно. Имаме си стабилна фенска маса. Даже на дербито с Брацигово имаше над 350 човека.

Когато имаш правилна политика, а на нея са основани правилната работа и правилно подбраните изпълнители, успехите се получават. Мога да кажа, че ние сме един социален феномен. Хубавите неща при нас ги започна брат ми преди няколко години. Той беше главен организатор, душата и сърцето на Чико(Бяга). Затова посветих купата за първото място в пазарджишката група първо на него, после на момчетата от отбора и вярната ни публика.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4