Култов отбор от столичната Четвърта лига с нов спонсор и екипи (СНИМКИ)

Култов отбор от столичната Четвърта лига с нов спонсор и екипи (СНИМКИ)

Феновете на един от най-атрактивните отбори в столичната Четвърта лига – Зенит (Филиповци), имат повод за усмивки. Техните любимци си намериха солиден спонсор и позираха с нови екипи.

Sunotec Group e новият генерален спонсор на софийския футболен отбор.

“Вярваме в силата на спорта да обединява хората и сме щастливи, че имаме възможност да подкрепим развитието на българския футбол. На добър път, Зенит!“, пожелаха спонсорите.

Тимът от Филиповци е на трето място след края на есенния полусезон в АОГ – Север. Момчетата на играещите треньори Росен Митков – Роко, и Свилен Спасов имат актив от 22 точки (7-1-3, голова разлика 38:24). Лидерът Житен е с 33, Спартак (Подгумер) има 25 т.

Мачовете на Зенит са били винаги едни от най-посещаваните, а в тях падат редовно и много голове.

Пролетта в софийската група обещава да бъде интересна…

САМО С “ВИТОША НЮЗ” СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА НОВИНИТЕ И СЛУЧВАЩОТО СЕ В СОФИЙСКАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!

НАШИЯТ ЕКИП ПРЕДЛАГА МЕНИДЖЪРСКИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ НА ТРЕНЬОРИ И ФУТБОЛИСТИ, КАКТО И ПР НА ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ! ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ИСТИНСКИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

За контакт и реклама: editor@vitoshanews.com, тел. 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4