Тигрите грабнаха “Купата на Гуверньора” (СНИМКИ)

Тигрите грабнаха “Купата на Гуверньора” (СНИМКИ)

Тимът на Тигрите спечели футболния турнир, организиран от Ротари клуб “София-Витоша”. Той се проведе на новите изкуствени терени до стадион “Локомотив”. “Купата на Гуверньора” се организира под патронажа на ДГ 2017/2018 Емил Коцев, с любезното съдействие на Столична община – район “Надежда”.

В турнира взеха участие ротарианци, ротарактори, интерактори, техните семейства и приятели на Ротари.

Отборите бяха сформирани на смесен принцип, като се състояха от вратар, пет полеви играча и до двама резервни състезатели.

След 4-часови оспорвани битки на терена, но преминали в спортменски дух, триумфираха “черно-белите” Тигри. В решителните сблъсъци за първото място те надвиха основните си опоненти Глиганите с 2:1 и Соколите с 8:1. В редиците на първенеца беше и голмайсторът на турнира Георги Михайлов.

Похвала за изявите си в горещия съботен ден заслужават и останалите участващи отбори: Лимоните, Репите и Чуковете.

Организаторите раздадоха и други индивидуални награди. За най-добър вратар беше избран Георги Каравасилев (Глиганите). Най-възрастен участник беше 61-годишният Антон Георгиев от Соколите. Ветеранът се похвали, че е неизменен голмайстор №1 в предишните 4 издания на “Купата на Гуверньора”.

“Бебето” на турнира се оказа Еньо Костов от Лимоните. 12-годишният талант дори записа името си и сред голмайсторите и обра овациите на многобройната публика.

Милен ДИМИТРОВ

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР, ВАШИТЕ КОРПОРАТИВНИ ТУРНИРИ И МЕРОПРИЯТИЯ ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4