Нулево реми и много нерви на дербито в Мрамор (ВИДЕО И СНИМКИ)

Нулево реми и много нерви на дербито в Мрамор (ВИДЕО И СНИМКИ)

С разочароващо нулево реми завърши дербито на АОГ София – Север между Мрамор и Левски (Чепинци).

На пръв поглед очакванията бяха за атрактивен мач – все пак играеха четвъртият срещу втория във временното класиране, изпъстрен с интересни моменти и много голове. За разочарование на близо 200 зрители около терена и хиляди от прякото предаване в канала на YouSofia TV обаче надеждите не се оправдаха.

На терена преобладаваха острите сблъсъци, нервите, а головите положения на практика липсваха. четвъртият срещу втория.

За футбол не може да се говори. Просто няма моменти, които да си заслужават вниманието.

В 20-ата минута след единоборство между В. Комитски от гостите и нападател на домакините на терена се развихри масово меле, в което се включиха почти всички играчи. Главният съдия Венцислав Митрев овладя положението с помощта и на своите асистенти.

На няколко пъти на игрището пък навлизаше улично куче и играта трябваше да бъде спирана.

Най-спорните моменти в мача бяха два. В 44-ата минута Антон Василев от Левски се опита да овладее дълъг пас от своя вратар Николай Трендафилов. Беше настигнат от Людмил Василев (Мрамор) и падна на тревата. Реферът вдигна директен червен картон на защитника, а не беше прав в случая, защото Василев просто нямаше шанс да достигне топката, която излизаше и в тъч. Последва групов протест от тима на Мрамор.

Другото спорно положение се получи в 87-ата минута на срещата. След центриране от корнер пред вратата на Левски стана разбъркване и след опит за центриране топката се отби във ветерана на гостите Симеон Недялков. Мраморци поискаха дузпа, но Митрев даде знак играта да продължи. След края на двубоя пък от щаба на “синьо-белите” изразиха претенции, че не е дадено добавено време. Съдийската бригада беше обградена от гневни фенове и футболисти…Както и реферската съблекалня после…

Летяха заплахи за саморазправа, обиди, закани към длъжностните лица и журналисти. Играчът с №8 от домакините Кони-Калоян Великов дори се опита да посегне на репортер от екипа на “Витоша нюз”. Едва беше озаптен от по-разумни зрители и съотборници.

Явно адреналинът на някои хора им беше в повече…Грозни сцени…

И така мачът, в който футболът липсваше, закономерно завърши 0:0. В крайна сметка резултатът е и показателен за “шоуто”, на което станахме свидетели на и около терена.

Ще последват и допълнителни доклади за инцидентите от длъжностните лица.

Лидер в групата с голяма преднина продължава да бъде Спартак (Подгумер), втори вече е Зенит (Филиповци) с 44, колкото има и третият Левски (Чепинци).

ВИЖТЕ КЛАСИРАНЕТО – ТУК!

 

МРАМОР: К. Гадевски, Г. Фратев, Кр. Ванков, Л. Василев, Н. Трайков, К. Великов, Й. Калеканов, Н. Стоянов, Г. Стоилов, Т. Милошев (85 – Кр. Кръстанов), Ал. Димитров (56 – Д. Еленков)

ЛЕВСКИ (ЧЕПИНЦИ): Н. Трендафилов, И. Милков, В. Комитски, Ст. Ванковски, Л. Колев, Хр. Николов, С. Икиде, Новокоро (85 – Зл. Костов), Д. Шмедин, Ал. Христов (78 – С. Недялков), А. Василев

СЪДИИ:
Венцислав Митрев, Станислав Станев, Георги Каратопраклиев
Мрамор, 200 зрители

Тодор МИЛАНОВ
Снимки: Христо ЙОРДАНОВ

 

https://youtu.be/lDfhedafXzI

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4