Вижте “леговището на звяра”, Росен тренирал като Рамбо

Росен Ангелов, който се издирва от МВР за шесторното убийство в Нови Искър, е тренирал като Рамбо. Това става ясно от снимки, направени в двора на вилата, в която се е укривал в село Луково.

В двора са открити следи от стрелба. Росен се е целел в измайсторени от него мишени. Най-шокиращото обаче са навързаните на канап бутилки, по които той е стрелял, съобщи Канал 3.

Много информация излезе и много от версиите са противоречиви. Първо се говореше за убийство и самоубийство. После се говореше за издирвана жена. Беше трудно да се повярва, че жена може да извърши такава специфична стрелба и изместване на трупове от едно в друго помещение. Това заяви в ефира на Нова телевизия експертът и бивш ръководител на ГДБОП – Тихомир Стойчев, цитиран от БЛИЦ.

“Сега се говори за криминално проявено лице, осъждано в миналото, и издирвано в момента. Къде се води дело за оперативно издирване обаче. Това има голяма същност, защото говори за институционалната организация”, заяви Стойчев. “За такива престъпления за 3-4 дни се подреждат версиите и нещата в логична схема. Да не се окаже, от сега предупреждавам, че много опасния голям планинар се е самоубил вече”, каза той.

На въпрос дали може Ангелов вече да е напуснал страната и да се укрива в чужбина Стойчев отговори: “Не знам как МВР в момента работи със следовите кучета. Преди цялата ни граница се пазеше с такива животни”, каза той.

Текст:  БЛИЦ

Снимки: Канал 3

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4