Ето как ще изглеждат брошурите в подкрепа на Любо Пенев (СНИМКИ)

Ето как ще изглеждат брошурите в подкрепа на Любо Пенев (СНИМКИ)

Стана ясно и как ще изглеждат част от брошурите, разпространени в подкрепа на кандидатурата на Любослав Пенев за президент на Българския футболен съюз.

Както е известно, кандидатурата на легендарния голмайстор за поста, заеман в момента от Борислав Михайлов, ще бъде внесена утре във футболната ни централа. Името на Ел Голеадор ще бъде издигнато от инициативен комитет, в който, по информация на “Витоша Нюз”, влизат известни фенове на ЦСКА, спортни деятели и бивши футболисти. Датата на внасянето на кандидатурата не е избрана случайно. 17 ноември 1993 г. е една от най-забележителните в историята на българския футбол. Тогава националите победиха Франция насред “Парк де Пренс” в Париж с 2:1 и се класираха за Световното първенство в САЩ. Двата гола заби Емил Костадинов, а именно Любо Пенев подаде за решителния победен гол в последната минута на двубоя.

Конгресът на БФС ще се проведе в средата на февруари 2018 г.

Междувременно беше създадена и специална група във Фейсбук с име “Безобразията в българския футбол”.

“17 ноември – най-великата дата за националния ни футбол.

17 ноември – началото на най-големия възход на националния ни футбол (за съжаление за кратко).
17 ноември, 10.30 ч. в БФС – началото на промяната. Подготовката върви с пълна сила. В името на БЪЛГАРИЯ – ЕДИН ЗА ВСИЧКИ!”, написаха в групата.

В началото на седмицата хората от ИК ще дадат и пресконференция.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4