Бижутера ще бродира в Чикаго

Една от големите звезди на Левски от близкото минало Христо Йовов пристигна в Чикаго. Той посети офиса на спонсора на Левски (Чикаго) – „Montway Auto Transport“ и проведе среща с ръководството на клуба, съобщи БЛИЦ СПОРТ.

Бижутера беше придружен от неговия братовчед Тодор Йовов, който също е бивш футболист, играл за най-стария български клуб Балкан в най-силните му години, когато отборът се е състезавал в отворената група и е ставал шампион, и носител на купата.

Христо Йовов изненада приятно президента на компанията г-н Михаил Михайлов, като му подари негов екип на Левски.

От своя страна Михайлов също връчи екипировката на Левски (Чикаго) на скъпия гост. Бившият национал предизвика въодушевление в офиса на компанията. Много от служителите, които са българи, с радост поздравиха и се снимаха със звездата за спомен. После ръководството на отбора отиде на работен обяд в ресторант „Балканика“. На срещата присъстваха финасовият директор Евгени Руссу, основателят на отбора Николай Василев и бившият професионален футболист Венцислав Динков.

„Благодаря на всички за топлото посрещане, надявам се да успеем да вдигнем купата“, беше кратък многократният шампион на България – Христо Йовов.

39-годишният нападател прие поканата на Левски (Чикаго) да подсили отбора за националните финали на САЩ този уикенд в Детройт, Мичиган. В петък (18 август), от 21:00 часа, в „Ultimate Soccers Arenas“, в предградието на Детройт – Pontiac, MI, „сините” играят полуфинален двубой срещу шампиона на Севрена Каролина и Регион III – Спортинг (Шарлоте).

Снимки: chicago.bg

Biju 1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4