Трагедия! Самоуби се шампион с ЦСКА!

Бившият футболист на Локомотив (Пд) и ЦСКА Стефан Лулчев е сложил край на живота си. Ексзащитникът е бил шампион с “армейците” през 1997 г. Играл е и в Марек (Дупница).

Лулчев е открит мъртъв тази сутрин.  Трупът е висял в производствено хале в пловдивския квартал Кючук Париж. Помещението е било наето и ползвано от бившия футболист.

В момента няма яснота защо Лулчев е взел фаталното решение, нито кога точно е решил да сложи край на живота си. Майката обаче явно е имало съмнение, че нещо ще се случи, затова е тръгнала да търси сина си. Тя го е намерила тази сутрин в 9.20 часа и веднага се е обадила на телефон 112.

Тежка депресия е причината за трагичната смърт на Стефан Лулчев, пише в. “Марица”, позовавайки се на негови близки. В последно време той е изпаднал в дупка. В събота Лулчев е трябвало да бъде с ветераните на Локо на турнир в Устина. Изненадващо обаче той е отказал в последния момент, което е изненадало много приятелите и съотборниците му, тъй като сред тях той е бил известен като ведър и жизнерадостен човек. Каква е причината за депресията му, обаче не става ясно. Стефан е имал личен бизнес, който вървял добре. Не се е оплаквал от финансови затруднения.

Редакцията на vitoshanews.com изказва своите съболезнования на семейството и близките на Стефан Лулчев…

 

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4