Изхвърлиха отбор от турнира във Войнеговци, Житен се класира по жребий

Изхвърлиха отбор от турнира във Войнеговци, Житен се класира по жребий

Сурови мерки предприеха организаторите на традиоционния зимен футболен турнир “Ринги” в с. Войнеговци. Повод за реакцията им стана зверския масов бой, в който се замесиха футболисти от Мрамор и Сокол (Негован) в края на мача им в събота.

Тимът от Мрамор спечели иначе с 2:0, но победата им не беше призната. След днешното заседание на ОК на турнира, в присъствието на представители на почти всички отбори-участници, беше решено:

Заради недопустими прояви и нарушаване на спортния морал
1. Изключва от участие в турнира отбора на Мрамор.
2. Изключва от участие в турнира отбора на Сокол (Негован).

След наказанията беше изтеглен жребий за определяне на полуфиналист за първия сблъсък от неделната програма (14 февруари, 11:00 часа). В него взеха участие загубилите своите срещи тимове на Въстаник (Войнеговци), Спартак (Подгумер) и Житен. В крайна сметка жребият беше спечелен от Житен, който си тръгна доволен от стадион “Гунди”, въпреки че отстъпи в мача си срещу Искър (Нови Искър) с 3:4.

ЕТО И ПРОГРАМАТА ЗА СЛЕДВАЩАТА НЕДЕЛЯ:
11:00 часа, Вихър (Требич) – Житен
13:30 часа, Витоша (Бистрица) – Искър (Нови Искър)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4