Невероятно, но факт. Китайка на 50 години изглежда така…

Лю Йелин започнала да работи на 17 години, през 1985 … 

Тайната на вечната младост разкрива китайската красавица Лю Йелин, която е на 49 години, но изглежда два пъти по-млада, пише “Мейл Онлайн”, цитиран от NZHerald. Лю има 22-годишен син, който е свикнал когато излиза с майка си, околните да я смятат за негово гадже. Тя споделя, че рядко носи грим и дължи перфектната си визия на ежедневни тренировки и активно плуване.

Фактът, че Лю спортува, се отразява не само на фигурата й, на която могат да завидят повечето 20-годишни момичета, но и на здравето и красотата й. Кожата й перфектно гладка, почти без бръчки, без да си е правила каквито и да било козметични интервенции. 
Ms Liu and her son. Photo / Liu Yelin
“Хората са шокирани, когато им кажа, че съм на почти 50 години”, разказва Лю. “Винаги когато отида на шопинг и някой чуе на колко съм, се струват непознати хора около мен и искат да научат каква е тайната ми.”

А тайната на Лю са именно упражненията, които прави почти всеки ден от три десетилетия насам. Най-любимото й занимание е плуването на големи разстояния и на открито, което прави дори през зимата. 

Лю Йелин има над 75 хил. последователи в социалните си мрежи, вдъхновени от нейното мото: “Ако мислиш, че не изглеждаш добре, значи не си се потил достатъчно”.

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4