Бербатов стана делегат

Бербатов през новия футболен сезон ще се изявява като дежурен делегат по мачовете. Става въпрос обаче не за най-известния представител на фамилията, а за Асен Бербатов. Малкият брат на най-голямата ни футболна звезда Димитър ще оценява съдиите и ще следи за реда по трибуните на мачовете от аматьорския футбол. Асен дебютира като дежурен делегат през миналата пролет, когато беше изпращан най-често на срещи от първенството на U-15.

Доста интересни имена бяха забелязани от наш репортер на последния семинар на дежурните делегати, организиран от Зонален съвет на БФС – София. Сред новобранците личаха досегашният изпълнителен директор на Оборище (Панагюрище) Георги Славчев, известни треньори като Венци Арсов, Петър Петров (бивш капитан на Левски) и др. Там беше и легендарното “синьо” крило и после треньор Воин Войнов, който и през миналия сезон също се изявяваше като делегат.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4