Надежда (Доброславци) с нов директор, идва от Англия с амбициозна програма

Надежда (Доброславци) с нов директор, идва от Англия с амбициозна програма

Надежда (Доброславци) вече има нов спортен директор. В третодивизионния клуб работа започна Павлин Александров.

38-годишният специалист ще отговаря за спортно-техническата част, но няма да се меси в работата на треньорите.
Павлин Александров е юноша на ЦСКА. Става републикански шампион за юноши под ръководството на Красимир Ковачев – Малката Тула. Бил е част и от юношеския национален отбор до 17 г.

В кариерата си е играл още в Хасково, Спартак (Вн), Белите орли (Плевен), Ком-Миньор (Берковица). В продължение на дълги години се подвизава по английските терени – в Лутън, в Истбърн Юнайтед, а има престой и в португалската Втора лига.

След това се отдава на треньорския занаят. В Англия кара лиценз в школата на Уест Хям. Предстои му да изкара едногодишен стаж в Дарби Каунти.

“Когато ме поканиха да работя с Надежда (Доброславци) изобщо не съм се колебал да приема предложението. Шефът на ФК Светльо Цончев го познавам от много време, свестен човек е. Зная, че дава всичко за футбола. Нямах право да му откажа, разказа Александров пред “Витоша нюз”.

– Работата в клуба е поставена на добра основа. Вече имам преки впечатления и от отбора. В него са събрани добри футболисти, и опитни, и по-млади. Запретвам ръкави и ще работя с пълни сили.”

Екипът на третодивизиония ни клуб предвижда амбициозна програма за развитие в близките 2 години.

Предстои Надежда (Доброславци) да подпише договор за сътрудничество/партньорство с английски клубове от Лига 2. Един от тях е Дагенъм енд Редбридж. Контакти са направени и с ДЮШ на Уест Хям.

През юни 2020 г. тимът от Нови Искър ще вземе участие в летен турнир на Албиона с участието още 4 местни отбора от долните дивизии.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4