Треньорът Велков: Обаждаха ми се десетки локомотивци, искат да играят

Старши треньорът на Локомотив (София) 1929 АД Антон Велков изрази готовността си да работи в името на това „железничарите” да се върнат към корените си и да станат онзи отбор, „за който всички с носталгия си спомняме”.

„Искам да благодаря на всички тук и да кажа, че поемам отговорността нашето начинание да не остане една амбиция, една емоция, а да се върнем към корените си, да станем отново онзи отбор, за който с носталгия си спомняме. По никакъв начин не мога да приема ,че сме нов клуб. Никога не ми е било лесно в Локомотив, не ми беше лесно да вляза и в първия отбор. Трябва да кажа, че Локо ми е дал толкова много”, каза той.

„За първи път погледаме какво има надолу под нас, през последните 20 години това липсваше. Искаме Локомотив да бъде такъв, какъвто всички фенове желаят”. Първата тренировка на отбора е в сряда от 18:00 ч. на стадиона в „Надежда” и от ръководството обявиха, че очакват много фенове да присъстват на нея.

„Очаквам утре хората да дойдат и да се убедят с очите си откъде тръгваме”, каза президентът на клуба Иван Василев. „За нас приоритет е ДЮШ. Ще трябва да бъдем гъвкави. Всички други познати имена идват, защото публиката ги обича и искат да помогнат на отбора. До момента ми се обаждат само наши играчи, локомотивци, независимо на колко години са”, добави Велков.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4