Чакането свърши! Тръгва футболната Първа лига

Българското футболно първенство се подновява днес. Началото е за Локомотив (Горна Оряховица) и Нефтохимик, които играят от 19:00 часа на стадион “Локомотив” в Пловдив. Николай Йорданов ще бъде съдия на двубоя, който ще бъде излъчен на живо по Диема. Ръководството на Локо обеща по 1000 лева за победа, а минус за бургаските “шейхове” е това, че не успяха да картотекират новите Раджелович и Георгиевски.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:
Резултат с изображение за локо горна оряховицаЛокомотив (ГО): Кунчев, Дичев, Желев, Кавдански, Фиданин, Христов, Апостолов, Шишков, Кр. Трифонов, Кънев, Смирнов.
Резултат с изображение за нефтохимикНефтохимик: Ст. Колев, Серджио, Грънчов, Велков, Малинов, Божинов, Пехливанов, Вълчанов, Чакъров, Хазуров, Александров.

Голямото дерби на първия кръг ще е в София на стадион “Българска армия”, където играят ЦСКА и Славия. “Армията” приема елитен футбол след повече от година прекъсване. “Червените” на Христо Янев ще търсят доказване пред феновете, което се отнася и за “белите”, отпаднали рано-рано от евротурнирите. Дербито стартира в 21:15 часа, а рефер е Никола Попов. Феновете, които няма да могат да го гледат на живо на стадиона, ще имат възможност да го направят по Диема Спорт 2.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:
Резултат с изображение за цска-софияЦСКА: Китанов, Атанасов, Чорбаджийски, Перес, Недялков, Малинов, Арсенио, Галчев, Виана, Маламов, Йорданов.
Резултат с изображение за славияСлавия: Кирев, Гюргю, Сергеев, Велков, Пашов, Васев, Мартинов, Димитров, Балджийски, Йомов, Сердеров./БЛИЦ СПОРТ

1 кръг:
29 юли (петък)
19:00 часа, Локомотив (Горна Оряховица) – Нефтохимик (Бургас) (Диема)
21:15 часа, ЦСКА-София – Славия (Диема спорт 2)
30 юли (събота)
19:00 часа, Ботев (Пловдив) – Локомотив (Пловдив) (Диема спорт)
21:15 часа, Дунав (Русе) – Верея (Диема спорт)
31 юли (неделя)
19:00 часа, Левски – Монтана (Диема спорт 2)
21:15 часа, Пирин (Благоевград) – Черно море (Диема спорт 2)

* Берое – Лудогорец – срещата ще бъде насрочена допълнително заради участието на разградчани в евротурнирите

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4