Кандела и Владимиров са топстрелците на столичните АОГ!

Кандела и Владимиров са топстрелците на столичните АОГ!

Ермес Кандела (“Левски – Раковски”) и Тодор Владимиров (“Банкя”) са топстрелците на столичните АОГ за сезон 2020/2021! Това показаха данните на “Витоша нюз”.

Двамата голмайстори ще получат и специални призове на церемония след края на мача за определяне на столичен първенец. Както е известно, сблъсъкът  между “Спартак” (Подгумер) – първи в АОГ – Север, и “Левски – Раковски” – първи в южната столична дивизия, е на 30 май (неделя) от 17:30 часа на стадиона в Бистрица. За главен съдия на двубоя беше определен Димитър Димитров, който има стаж и в професионалния футбол.


Ермес Кандела е най-резултатен в АОГ – Юг, вкара 33 гола в редовния сезон. Таранът се отчете на два пъти с по 5 попадения в една среща, веднъж заби 4 гола, има и 3 хеттрика.
Втори в класацията при стрелците финишира Едуард Георгиев. Таранът от “Обеля”, с атрактивния прякор Крауч, реализира 26 гола. Челната тройка допълва Димитър Кръстев от “Витоша” (Бистрица) с 18 попадения.
Следват Али Пехливан (“Академик” Сф) – 17, Георги Вълков (“Левски – Раковски”) – 16, Валентин Ванов (“Люлин” – 16 и др.


На Север положението е следното:
Тодор Владимиров – Хиената, е първи с 20 гола. Таранът на “Банкя” изпревари само с един гол звездата на “Спартак” (Подгумер) Николай Георгиев – Горския, който е с 19.
Трети остана опитният голаджия Росен Йорданов – Близнака, отчел се с 14 попадения през сезона. Младият талант от “Вихър” (Требич) Георги Иванов – Малкия Гонзо, и Радослав Здравков (“Искър” Нови Искър”) завършиха с по 12 гола.

*Очаквайте скоро във “Витоша нюз” подробна класация на голмайсторите в двете столични АОГ!

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4