Тунизийски защитник идва в Локо (Сф)

Тунизийски защитник идва в Локо (Сф)

Тунизийски защитник е пред трансфер в Локомотив (Сф), научи “Витоша Нюз”. Африканецът се очаква да пристигне в България в неделя. Спортно-техническото ръководство на “червено-черните” е наясно с качествата на играча, но иска да провери моментната му форма.

Специално за тази цел в сряда Локомотив уреди контрола с кипърски отбор, който е на подготовка у нас. В мача участие ще вземе тунизиеца. След нейния край по всяка вероятност ще стане ясно и дали ще бъде привличан тунизийския бранител.

Ето и новопривлечените досега с техните постоянни номера, с които ще играят:
88 Богомил Христов Ботев (Гълъбово)
7 Георги Нетов  (Царско село)
6 Георгиос Бузукис (Спарта, Гърция)

17 Йордан Тодоров (Септември, Сф)
9 Костадин Хазуров  (Неростилатите, Фратамажоре, Италия)
3 Марио Петков (Царско село)
4 Франк Мбарга (Менора, Страсбург, Франция)
1 Цветомир Витков (завръща се в отбора)

16 Иван Калайджийски  (Левски U19)
20 Даниел Алексиев (от юношите)

Утре (събота), от 18:30 часа Локото приема Черноморец (Балчик) в мач от първия кръг на новото първенство във Втора лига. Главен съдия на срещата е Георги Гинчев, а негови помощници ще бъдат Илиян Капарашев и Ивайло Атанасов.

На снимката: Треньорите на Локо (Сф) Ангел Колев и Виктор Михайлов ще имат последната дума за привличането на тунизиеца.

Милен  Димитров

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4