Левски-Раковски разби Септември, Железница се изравни с четата на Кирил Пенев

Левски-Раковски разби Септември, Железница се изравни с четата на Кирил Пенев

Левски – Раковски продължава безпогрешния си ход в първенството на столичната АОГ – Юг. “Сините” на Станислав Ангелов – Пелето, разгромиха прекия конкурент Септември II с 6:1 като гости и запазиха аванса си от 7 точки пред Витоша (Бистрица) II.

Лидерът е с 9 поредни победи и умопомрачаващата голова разлика 55:9 – 29 точки. Витоша е с 22 точки и голова разлика 52:12.

На стадиона на 57-о училище Левски – Раковски учудващо нямаше никакви проблеми с момчетата на треньора Кирил Пенев.
С 4 гола за победителите се развихри Ермес Кандела, който е и водещият стрелец в дивизията. Разписаха се още Петър Стоицев и Огнян Младенов.

В същото време Железница не срещна ядове с аутсайдера Спарта и си тръгна с трите точки след успех с 3:1 при визитата на терена край УНСС.

Данаил Иванов откри головата си сметка за Железница в дебюта си като титуляр през този сезон. Той асистира за попадението на Захари Младенов, с което резултатът бе открит.

Третия гол във вратата на домакините бе дело на Виктор Борисов Младенов, който се завърна в игра през второто полувреме, след като пропусна 5 мача на отбора заради контузия.

Снимка: Христо ЙОРДАНОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4