Капитанът на Левски (Чепинци): Удариха ме в гръб, аз никого не съм провокирал

Капитанът на Левски (Чепинци): Удариха ме в гръб, аз никого не съм провокирал

Грозни сцени серазразиха след края на дербито от Северната АОГ на София между Левски (Чепинци) и Мрамор. Гостите завършиха в намален състав – 9 души. След последния съдийски сигнал на Ивайло Ненков пък на терена настана масов бой. В мелето се включиха играчи от двата отбора и част от двете агитки. Двама от тима на Левски бяха повалени на тревата. Едва след намесата на охраната обстановката се поуспокои. Сега се очакват решенията на Дисциплинарната комисия на ЗС – София.

Потърсихме за коментар капитана на домакините Иван Милков. Ето какво сподели той пред нашия репортер:

“Съжалявам за това, което се случи след мача. Не трябваше да се стига дотам. Изнервен беше мачът, борба, знаете как е, груби влизания. Те ни поведоха рано-рано, ние изравнихме, натиснахме ги, изпуснахме куп голови положения. Ние сами сме си виновни за пропуснатата победа, няма значение. Играчът с №10 от тима на гостите, не му знам името, започна да заплашва моя съотборник Вили Колев.

Попитах го защо го прави. Той продължи да заплашва. Свърши мачът, тръгнахме да се прибираме към съблекалнята. Поздравявах тъкмо съдията, когато №10 от Мрамор ме нападна в гръб. Първо ме хвана за гушата, не можех да дишам. Любчо Любенов се намеси, опита се да го отблъсне. И него го удариха.

В момента, в който се обръщах, онзи ме изсвятка в главата отзад. Сега ми е подута главата. Гадна постъпка, аз не очаквах. Буквално полудях, но ме спряха. Повече проблеми не е имало. Той се прибра. Обвиниха ме, че съм обиждал хората от скамейката на Мрамор. Няма такова нещо. Те ни ругаеха. Наричаха ни “Селяни”. Скачаха и на съдията, наричаха го “боклук” и “нещастник”. Смешна работа е за мене. Това, което ме издразни е, че те са с таива претенции, а са жалки и трагични. Цяло второ полувреме само лежаха, бавеха играта.

Чудя се дали да подам сега жалба срещу моя нападател. Подута ми е главата, ето, сега мога да отидаа до клиниката и да си извадя медицинско, да го осъдя. Обаче не ми се занимава. Постъпката му не трябва да остане безнаказана. Дано и длъжностните лица са описали всичко. Аз не съм провокирал този човек по никакъв начин. Толкова съм афектиран, че мисля да не влизам в предстоящия мач с Надежда (Доброславци) II.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4