Стадион “Локомотив” вече е с нова визия (СНИМКИ)

Стадион “Локомотив” вече е с нова визия (СНИМКИ)

Столичният Локомотив е набрал нужната скорост и пет кръга подред подминава всички гари по пътя си към завръщане в елита.

На 19 септември (събота) „железничарите“ приемат Литекс, а мачът от програмата на Втора лига е с начален час 16:15.

За пръв път от години насам интереса към мачът е огромен, а при предишното домакинство бе отбелязана и рекордна посещаемост за Втора лига. За да избегне неразбориите с продажбата на билети, довела до струпване на навалица пред единствената каса и влизащите до средата на полувремето „железни ултраси“, сега ръководството на Локомотив е взело мерки.

Отворена е допълнителна каса от към ВИП входа пред сектор „А“, а също така има предварителна продажба на билети. Цените отново са 5 лв., а за ученици, студенти и пенсионери 3 лв. Предвидено е при наличие на голям брой посетители на двубоя да бъде отворен и секторът намиращ се от другата страна на официалния вход.

От мач на мач „железните“ фенове се завръщат в своя дом в кв. „Свобода“ (въпреки, че всички сме свикнали да казваме кв. „Надежда“). През годините публиката нито за миг не е спряла да подкрепя своя любим отбор, независимо от мястото, независимо от атмосферните условия, независимо от играта, независимо от мястото в класирането и дивизията, в която се състезава Локомотив.

Неслучайно „буферите“ са едни от най – лоялните и най – верни фенове не само в България, а и в Европа. Още при първото си гостуване през настоящия сезон в Своге над 100 железни ултраси изпълниха сектора за гости на стадиона в дефилето.

За да покажат за пореден път несекващата си любов към Локомотив една от най – големите ултрас фракции е подготвила и специална изненада. Вече близо седмица членове на „Железните бригади“ ремонтират и разкрасяват пространството около стадиона.

След като преди няколко месеца в ж.к. „Надежда“ 1 бе открит мемориален комплекс, посветен на една от легендите на клуба Никола Котков, сега, преди мача срещу Литекс, ще бъде открито ново „произведение на изкуството“, този път на стадиона.

Всеки фен, желаещ да види дейността на момчетата с железни сърца, да заповяда в събота след 15 часа в кв. „Свобода“.

Стефан ГРЪНЧАРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4