Странни алкохолни питиета

На пазарите в чужбина се предлагат всевъзможни алкохолни напитки. Ето някои от най-скандалните комбинации между алкохол и живи същества:

Вино с бебета мишки. Този алкохол се произвежда от малки, новородени мишки или ембриони на мишка и има вкус на суров бензин. Мишките се поставят в оризово вино и престояват в него близо година, преди напитката да стане годна за консумация. Това е традиционна напитка някои азиатски страни.

Бира от катерица. Приготвя се от вътрешностите на катерица, съдържа 55% алкохол и е с цена 765$.

Вино от гущери. За направата му се използват гекони, които се поставят в оризово вино или уиски. Геконите престояват в сместа най-малко месец, преди тя да стане годна за пиене. Напитката е разпространена в Далечния Изток.

Вино от змии. Отровните влечуги се поставят в оризово вино или кръвта им се смества директно с алкохол и получената течност се пие като шотове.

Алкохол с животински полови органи. Tezhi Sanbian Jiu (Три-пенисов алкохол) се приготвя от достойнствата на куче, елен и тюлен.

 

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4