Разстреляха ликвидатора на ВИС – 2

Фактическият ликвидатор на ВИС-2 беше убит зверски в София. 53-годишният Веселин Стоименов бе разстрелян в комплекс “Макси”, открит е в коридор с куп гилзи около него. Инцидентът е станал около 20.50 часа тази вечер.
Минути по-късно е открит и опожарен автомобил. Основната версия е, че килърите на Веселин Стоименов са избягали с колата, а после са замели следите си.

В момента районът е отцепен от полиция. МВР издирва стрелците.

Кой е убитият?

Хотелският комплекс “Астория” и съседният “Дюн”, дискотека “Айсберг” и изграденият около нея базар са имотите в Слънчев бряг, които се свързват с името на Георги Илиев.

Според източници в курорта няма промяна на собствеността, бизнесменът Веселин Стоименов е публично известната фигура в Слънчев бряг, която управлява имотите на “ВАИ холдинг”.

В началото на новото хилядолетие, когато все още имаше парцели за продажба в комплекса, Стоименов се явяваше на търговете от името на фирми, свързани с живия по това време Георги Илиев.

Най-известният от имотите на Георги Илиев в Слънчев бряг е хотел “Дюн”. Красивата постройка на самия плаж се появи на мястото на някогашния соцресторант “Дюни”, приватизиран през 1999 г. от варненската “Ел би джей”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4