Руснак пое Славия

Руският треньор Александър Тарханов е подписал договора си със Славия, разбра БЛИЦ. Контрактът на специалиста с “белите” от “Овча купел” е за срок от 2 години. Това съобщи Мартин Кушев, който влиза в щаба на Тарханов.

Досегашният временен наставник на Славия Владимир Иванов и треньорът на вратарите Радостин Станев са другите двама българи в екипа на руснака.

61-годишният Тарханов има богата треньорска кариера, през която е бил начело на Криля Советов, Терек, Химки, Кубан, Спартак и ЦСКА (Москва). Руснакът има опит и като помощник-треньор в националния тим на Русия.

“Тъкмо изпратих Тарханов на аерогарата. Договорът му е за 2 години. Ще се върне в България на 10 януари и на следващия ден стартираме зимна подготовка”, заяви Кушев пред БЛИЦ.

Бившият голмайстор и треньор на Славия е съдействал за назначаването на Тарханов. Кушев и новият наставник на “белите” се познават от доста години покрай дългия престой на българина по руските терени.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4