Регекампф разкри защо си тръгна от Ловеч

Лауренциу Регекампф бе представен официално като нов треньор на румънския гранд Стяуа (Букурещ) днес. Бившият треньор на Литекс разкри какви са били отношенията му с ръководството на „оранжевите” и защо е избрал да се върне в родината си.

“Бях в много добри отношения с хората в Литекс. Те се отнасяха много добре с мен, но в живота се случват неща, за които знаеш, че е по-добре да се случат. Затова не искам да говоря повече по тази тема и за България”, каза 40-годишният специалист .

“Липсваше ми семейството, затова се върнах в Румъния. Обичам Стяуа, това е моят дом и затова ще работя тук и ще давам всичко от себе си всеки ден. Искам да сме шампиони и да изпреварим Астра”, сподели още вече бившият треньор на Литекс.  Вече стана ясно, че Стяуа ще плати милион лева неустойка на ловешкия клуб.

Люпко Петрович смени румънеца. “Дошъл съм да помогна на моя приятел и брат г-н Ганчев. Имаме уговорка да водя тима в оставащите три мача до края на годината. Приятелите се познават, когато настъпи тежък момент и аз не се колебах нито за миг да приема поканата”, лаконичен беше Люпко. Трите мача на Литекс до края на календарната 2015 година са: два срещу Левски (единият за Купата) и срещу Лудогорец. Първият е срещу разградчани в събота от 16:30 часа на стадиона в Ловеч.

 Припомняме, че през лятото Люпко отново беше начело на „оранжевите”. Тогава той смени Красимир Балъков след отпадането на тима в евротурнирите. Любопитното е, че тогава сърбинът също води тима в три мача: 2:0 срещу Лудогорец, 2:2 срещу Левски и 2:1 срещу Монтана. После съвсем изненадващо Петрович си тръгна, уж поради семейни причини. Сега обаче той пак е в Ловеч…
Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4