Ангел Колев: Чакаме нов футболист до седмица

Ангел Колев: Чакаме нов футболист до седмица

Старши треньорът на Локомотив (Сф) Ангел Колев коментира трудната победа над Лудогорец II с 1:0 в мач от 3-ия кръг на Втора лига. Пред “Витоша Нюз” той призна, че до седмица в тима ще бъде привлечен нов играч.

“Доминирахме през целия мач. При нас имаше голямо напрежение пред срещата след неуспешния старт на първенството. Нормално е да има напрежение и то се отрази на терена днес, когато можехме да реализираме два-три гола и да не треперим до края. Добре, че нашите играчи превъзмогнаха това, играха докрай, сбориха се…В края на краищата изтръгнахме трите точки. Победата си е победа, заяви Колев. – Трудно е, когато губиш точки на собствен терен. Трите точки за нас бяха задължителни. Да, на няколко пъти изразих недоволство от съдийските решения, особено от тези на страничния рефер П. Рангелов от Перник. Нервирах се при засадата в добавеното време. После разбрах, че не съм бил прав така да реагирам. Извиних се на съдията. Моя беше грешката. Случва се на всеки да сбърка.

Пропуските в отбрана ги отдавам на цялото напрежение. До последната минута имаше огромен натиск. За наша радост спечелихме и тази победа би трябвало да ни вдъхне увереност. Не бих отличил никой персонално. Всички момчета се бориха до последно. Дали ще наваксаме изоставането от лидерите? Бъдещето ще покаже. Отборите, които тръгват с голяма кошница в началото, бъркат. Виждате и Арда падна днес в Ловеч. Така че всичко е възможно, всеки може да бие всеки в нашата Втора лига. Парите и скъпоплатените футболисти не са фактори, които могат да ти гарантират бараж или промоция в елита. Селекцията при нас продължава, но не искам да издавам имена. До седмица при нас ще има още едно ново попълнение. Но не искам да слагам каруцата пред коня. Ако дойде момчето, първи ще разберете.”

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4