Новак в Трета лига остана без треньор

Новак в Трета лига остана без треньор

Ангел Славков от днес официално вече не е старши треньор на третодивизионния Спортист (Своге).

Специалистът пое тима в края на миналия сезон и го изведе до промоция в Югозападната Трета лига. Лошото начало на първенството обаче – една победа в 13 мача и предпоследно място в класирането – доведоха до раздялата със Славков.

“Разделяме се като приятели и му пожелаваме успех в следващото начинание. Взехме го през пролетта с цел влизане в трета лига и той свърши прекрасно работата си. Ангел Славков е страхотен специалист, работохолик и много честен човек, треньор за по-високо ниво. Той се постара, но и ние му наложихме определена рамка. Идеята ни беше да запазим отбора от областната група и без привличане на нови играчи да се опитаме да бъдем конкурентни. Очаквахме по-добри резултати, но не се получи, заяви президентът на Спортист (Своге) Петър Веселинов.

– Разговаряхме и решихме да се разделим. При него имаше и семейни причини заради всекидневното пътуване до Своге. Не сме решили кой ще го замени. На този етап отборът ще бъде воден от някой от помощниците.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4