Методи Атанасов: Боли ме…Идва време за мача – нямат сърце…

Методи Атанасов: Боли ме…Идва време за мача – нямат сърце…

Старши треньорът на Надежда (Доброславци) Методи Атанасов коментира пред “Витоша нюз” загубата от Сливнишки герой с 0:3 в мач от Югозападната Трета лига.

“Тежко поражение, второ поредно. Не мога да си обясня защо хора, които са гръбнака на отбора и трябва да се раздават, не го правят на терена. Така или иначе има някакъв спад. Не мога да си го обясня. Ще анализирам нещата и ще търсим решение. Да, отпаднахме физически след почивката. Може би го има и този момент. Дали тренираме редовно? По принцип – да. Но…трудно е да се каже. Едни тренират, други не го правят. Идва време за мача – нямат сърце…Не зная какво да ви кажа. Капитанът на тима Йордан Калеканов днес отсъстваше по семейни причини, обясни Атанасов.

– Страдаме и от кадрови проблеми. Гайдаджийски се върна след травма, голмайсторът от миналия сезон Боби Борисов е след операция…Няма как това да не даде отражение на представянето ни в мачовете. Има и други хора, които връщат се, идват…Излекували се от контузия, отново травма и пак отначало…Трудно може да се работи така. Не може да се запълни дори един цикъл. Момчетата не могат да са боеспособни. Липсваше ни настроение, ритъм…Имаме и хора, които са нови за колектива. Не допринасят толкова за доизграждането на колектива, а точно обратното. Имам чувството, че се руши колективът. Боли ме като го казвам това, но е истината.

Защо не разчитаме на част от момчетата, които ни помогнаха за промоцията в Трета лига ли? Аз никого не съм освобождавал. Трябва да им благодаря на тях, че те бяха честни с мен и ми казаха, че няма да могат да отговорят на изискванията. Сами си избраха и решиха да играят сега в дублиращия ни отбор. Те бяха честни, излязоха мъжкари. Но има хора, които въпреки, че не отговарят на изискванията, идват. Кога ще излезем от тази миникриза не мога да отговоря с точност. Надявам се да се намери баланс, но по принцип трябва да се тренира, трябва да се работи, трябва да се създава колектив. Общо взето в колектива след тези две загуби поспадна настроението и тонуса, което е нормално.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4