В Драгоман ще е най-горещо, в Елин Пелин също гледаме дерби

Много интересен сблъсък очаква феновете на аматьорския футбол в Драгоман. Там местният тим, който миналият сезон завърши като първенец в София – Област, посреща Костинброд. Гостите бяха основен конкурент на “зелените” за първото място. Те са водени от легендата Венци Арсов и имат сериозни амбиции и за този сезон. Мачът е утре (събота) от 17:00 часа на градския стадион в Драгоман.

Новакът Скравена пък приема коравия Спортист (Драговищица) с амбиции за спечелване на трите точки. “Спортистите” обаче са предвождани от опитния специалист (със стаж и в “А” група) Христо Георгиев – Моуриньо от “Младост” и нямат никакво намерение да изпускат победата.

В източната дивизия Мътивир (Ихтиман) все пак събра отбор и дори успя да го картотекира в навечерието на домакинството на Ракитин (Трудовец).

Най-интересен тук се очертава мачът в Елин Пелин между местния ОФК (първенец от миналия сезон) и Бенковски (Костенец).

Екипът на „Витоша нюз“ и „Ю София“ отново ще ви съобщи първи всички резултати и новини от най-интересната четвърта лига в България!

 

 

 

ОФГ – ЗАПАД

2 кръг
14 септември /събота/
17:00 Драгоман – Костинброд
17:00 Торнадо Безден – Правец
15 септември /неделя/
11:30 Искър Лакатник – Козаро Ботевград
17:00 Зенит Церово- Ком Годеч
17:00 Скравена – Спортист Драговищица
Петърч – почива

ОФГ – ИЗТОК

2 кръг 
14 септември /събота/
17:00 Мътивир Ихтиман – Ракитин Трудовец
17:00 Пирдоп – Левски Елин Пелин
17:00 ОФК Елин Пелин – Бенковски Костенец
15 септември /неделя/
11:30 Спортист Нови хан – Рилец Говедарци
17:00 Звездец Горна Малина – Левски Долна баня

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4