Подпалиха колитe на Спас Джевизов и Пирожката

Неприятен инцидент се разигра тази нощ. Неизвестни вандали подпалиха колите на шефа на школата на ЦСКА Спас Джевизов и на треньора Антон Димитров – Пирожката. Става въпрос за служебните коли на двамата, които са пламнали по едно и също време – 03:30 часа.

Ето какво пишат от ЦСКА:

Изключително неприятен инцидент се е разиграл рано тази сутрин. Автомобилите на директора на ДЮШ на ЦСКА Спас Джевизов и на треньора в школата Антон Димитров са били запалени пред домовете им по едно и също време към 03:30 часа.

ЦСКА е против и остро осъжда подобни вандалски прояви. Нашият клуб никога не е толерирал насилието и никога няма да го толерира!

Днес нямаме нужда от подобна агресия, днес имаме нужда от концентриране на усилията на цялата армейска общност, за да върнем нашия ЦСКА там, където му е мястото.

Ръководството на ЦСКА изразява категоричната си подкрепа към Спас Джевизов и Антон Димитров и осъжда това деяние. ПФК ЦСКА АД призовава органите на реда да си свършат работата и да открият извършителите.”

На Джевизов е изпепелена служебната кола “Киа”, докато наставникът се е простил с личния си автомобил, който е изгорял до основи. Цяла сутрин и двамата обикалят в полиция, пожарна и застрахователи, за да опишат неприятния инцидент. БЛИЦ разбра една от възможните причини за палежа. Тя е свързана с решението, което взе преди няколко дни новият директор Пламен Марков – да съкрати значително състава на школата и да уволни част от треньорите. Някои възрастови групи просто бяха закрити, а други бяха слети. Така Антон Димитров трябва да води родените 1999-та и 2000 година, но след обединението част от набор`99 останали извън борда.

Дали това е причината някой да е посегнал на автомобила на треньора и шефа не е ясно, но се дискутира като повод в Борисовата градина. Важното уточнение е, че решението за провеждането на кастинг и съкращенията бяха на Пламен Марков, а не на Антон Димитров или Спас Джевизов, така че самият наставник няма вина за отпадането на деца от състава. Има вероятност треньорът да не продължи да бъде начело на тази формация, но не заради уплах, а защото не иска да работи повече с родителите на въпросните деца.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4