Футболен празник радва в събота Кокаляне

Орловец 1

На истински футболен празник ще се зарадват утре (събота) жителите и гостите на Кокаляне. Навръх традиционния празник на софийското село ще се проведе турнир с участието на ветераните на ЦСКА, Отбор на звездите и местния Орловец. Проявата е по повод събора и ще бъде използван и за официално представяне на Орловец. Регламентът предвижда срещите да бъдат от по 45 минути на принципа всеки срещу всеки. Турнирът започва от 10,00 и ще продължи до обяд. Първи на терена излизат „червените” легенди срещу Отбора на звезди. За ЦСКА ще играят бившите национали Адалберт и Мартин Зафирови, Методи Деянов и други. Съвети от тъчлинията ще дава най-великият голмайстор в историята на българския футбол Петър Жеков.

За Отбора на звездите ще излязат прочутият готвач и певец Лео Бианки, победителят от Биг Брадър Миро, както и куп други шоумени и популярни лица.

Във втората среща от програмата домакините излизат срещу „Звездите”, а в последният мач ЦСКА играе с Орловец.

Както Витоша нюз първи писа начело на отбора от Кокаляне е Методи Здравков. Той е бивш селекционер на Отбора на бездомните. С тях той постигна фурор на Световното първенство в Мексико през 2012 г, когато изведе националната селекция до 14-о място. В екипа му в Кокаляне влезе Кирил Кюлев.

В основата на възраждането на клуба стои Венцислав Стойков. Младият президент е душата и сърцето на отбора. 26-годишният Стойков ще бъде играещ шеф на „орлите”. Спортен директор на Орловец е журналистът Милен Димитров.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4