Левски губи голямата си звезда, нападателят отива в Испания (ВИДЕО)

Левски губи голямата си звезда, нападателят отива в Испания (ВИДЕО)

Левски (Чепинци) през пролетния полусезон няма да може да разчита на най-голямата си звезда Любомир Любенов. Ветеранът отива на гурбет в Испания, научи “Витоша нюз”.

38-годишният нападател беше сред лидерите на втория във временното класиране на АОГ – Север и липсата му ще бъде голяма загуба за тима.

Ръководството на Левски вече се оглежда за негов заместник. Наши източници издадоха, че вече са проведени преговори с голмайстора на дивизията Методи Миланов. Той вкара 15 попадения през есенния полусезон за лидера Спартак (Подгумер). На финала на зимния турнир “Иван Тодоров” пък заби дубъл именно срещу отбора от Чепинци за успеха с 3:2.

За сигурно ново попълнение на Левски може да се счита и крилото Александър Христов от Локомотив 2016. Друг нов е халфът Христо Николов, направил добро впечатление с изявите си в предсезонната подготовка.

След кратък престой в Расово се завръща и техничарят Даниел Шмедин. От гурбет в САЩ си дойде и халфът Радослав Здравков.

“Сините” бяха напуснати от втория капитан Вили Колев, който отиде в Гранит (Владая).


Теодор МИЛАНОВ
Снимка: Георги АЛЕКСИЕВ

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com.

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4