Брат на шеф в Локо (Сф) замесен в побой

Онкоболна жена от село Лесидрен твърди, че е пребита жестоко от свой съселянин. Драмата се разиграла на 12 май, но Снежана Икова едва сега намира смелост да говори за посегателството. Набеден за побойник е братът на единия от собствениците на “Локомотив” (София) Кирил Льосков, съобщава NEWS7. 47-годишната Снежана е лесовъд от 20 години. Жената е онкоболна, с диабет и страхова невроза след претърпян пътен инцидент. Работи като експерт към частни фирми за дърводобив.

На 12 май тя е в зеленчуковата градина на своя свекър. Нападната е в гръб с мотика, която се чупи от удара. Свидетели на случилото се са свекърва й и още една жена.

“С влизането в двора направо идва при мен, скача, удря ме, първият път ме удари в главата. Аз паднах на мотиката, счупих мотиката, със счупването тя ме удари в гърдата и в операцията”, разказа Снежана.

“Аз се уплаших. Плюс това аз съм със страхова невроза, преди 11 години имаме катастрофа тук в гората, имаме смъртен случай, човекът умря при мен и оттогава аз съм си болна. И не можах нищо да му кажа, но свекърва ми през това време говореше по телефона и, докато разбере какво става, аз само извиках “Майко”, тя се обърна, хвърли телефона. Тя е със счупена ръка. Почна тя да ме защитава ама не можа да ми помогне”, добави тя.

След побоя Снежана не могла да се изправи.

Ради Льосков е позната фигура в селото. Притежава строителна техника. Брат е на новия изпълнителен директор на “Локомотив” (София) Кирил Льосков.

Снежана си е извадила медицинско свидетелство, което потвърждава нанесените поражения по тялото. Подава жалби до полицията и прокуратурата. Алармира и медиите заради опасенията, че случаят ще се потули заради контактите на Ради Льосков.

55-годишният мъж не беше открит за коментар на живо. В разговор по телефона той нито потвърди, нито отрече за инцидент. “Вие като какъв се явявате?”, попита той репортера. “Има си следовател за тая работа. Умряла ли е? да не е нещо станало? Защото може да й сложат някъде некролог и да казват “умряла е”. Защото мъжът й е защитник на гората, той е активист на ГЕРБ. Няма шест-пет. Най-големите бандити започнаха да защитават горите. Тоя дето секат, то просто да не си нормален човек…”, заяви Лъсков.

Снежана категорично отрече твърденията му, че е изсякла горите му. “Как ще му ги сека? Да не съм луда? Той много добре знае кой му ги е изсякъл. И те не са изсечени. Някакво парченце, 2-3 кубика ли са отсечени, не знам”, каза тя.

“То не е сечено сега, даже материалът седи там. Аз съм си разбрала кой го е отсякъл. Аз не ходя по Върбата, аз нямам обекти там”, обясни Икова.

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4