Латино ритми и запознанства

Елементи от латино културата навлизат все по-често в ежедневието ни. Срещаме ги в храната, в напитките, в спорта, в начина, по който прекарваме свободното си време, в музиката, в забавленията. До такава степен сме ги възприели като стандартна част от живота ни, че понякога дори не се замисляме откъде произлизат тези елементи. Пригответе тарамбуките, маракасите и кастанетите. Ще ви понесем на едно пътешествие из Куба, Аржентина, Мексико…и цяла Латинска Америка. Фиеста и горещи емоции!

Да вземем например храната – латино културата е характерна с пикантния вкус, лютите чушки, всичко, което „нажежава“ небцето, което отваря апетита не само към храната, а и за живот, за общуване, за емоции. Салатите, които са характерни за латиноамериканската кухня, например, нерядко включват в състава си освен традиционните зеленчуци и свежи тропически плодове – авокадо, манго, които изненадват приятно. Морски дарове, типични испански ястия като тортиля и паеля… Латиноамериканската кухня е изпълнена от автентични кулинарни шедьоври, предназначени не само за тялото, а и за душата.

Но след пикантната храна…трябва да „потушим пламъка“ с нещо хубаво за пийване, нали? В Латинска Америка сте на правилното място! Ром, текила, куба либре, мохито и цялата чувствена палитра от разнообразни коктейли, носещи полъха на Карибския бряг. Напитките, произхождащи от Южна Америка, сякаш меко флиртуват с небцето, утоляват жаждата и носят изненади.

След няколко коктейла е време и телата ни да се раздвижат в чувствените латиноамерикански ритми. Прави ли ви впечатление колко много хора започват да танцуват латино танци в последните години? Проучванията показват, че това хоби привлича най-вече необвързаните хора, за които танцът е начин за нови емоции и запознанства. Дори самите имена на танците карат езика да се движи в чувствените им вибрации – салса, бачата, кизомба, меренге… Всяко движение, което активира тялото, е уплътнено с емоция и идеи според някои от посетителите на многобройните школи. Колкото по-популярни стават латино танците, толкова повече известност придобиват и латино партитатапартита само с латино танци и гореща атмосфера.

А пък латино парти…но само за необвързани? Бинго! На 20 октомври, четвъртък, от 20:00 ч. в клуб „Грамофон“ Club R (www.ClubR.bg) ще проведат своето поредно Парти за Необвързани. Темата този път е „Spicy! Chili! Hot!” и обещава жарки емоции и много нови запознанства. Дрескодът е огнен – жълто, оранжево, червено, a гостите от KizombaHolics BG допълнително ще разгорещяват обстановката. Повече информация за партито можеш да разбереш от тук: https://goo.gl/LHpIjL, както и да си направиш необходимата за участие регистрация.

Витоша нюз е медиен партньор на CLUBR и вълнуващите партита за необвързани


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4