Ще изхвърлят ли всичките ни клубове от Европа?

Бившият шеф на Лицензионната комисия към БФС Красин Кръстев заплаши евроучастниците ни, че може да “изгорят” заради ЦСКА и Локомотив (София). Той твърди, че Апелативната комисия към Лицензионната е нелегитимна, защото в нея има служител на БФС, което е забранено от правилника.

Става дума за заместник-изпълнителния директор на централата Антон Попов. “Присъствието му в Апелативната комисия е неправомерно и нашите клубове, останали без лицензи, могат да оспорват това пред УЕФА. ЦСКА и Локомотив (София), примерно, имат право да обжалват тази санкция, а това би довело до изхвърлянето и на останалите български отбори от евротурнирите”, твърди Кръстев, който преди месеци напусна БФС, а мястото му начело на Лицензионната комисия наследи Валентин Стоев.

“Представете си, че не ЦСКА и Локомотив (София), а някой друг клуб, абсолютно редовен, като Лудогорец, беше оставен без лиценз по някакви причини. Тогава въпросният клуб би бил лишен от възможността за обжалване пред Апелативната комисия. Сигнализирал съм още преди време за този гаф, но никой не ми обръща внимание”, добави Красин Кръстев.

“Изпълкомът може да върне на Лицензионната комисия случаите с ЦСКА и Локомотив за преразглеждане и евентуално тя да промени решението си”, каза още бившият служител в БФС.

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4