Грозен инцидент в Житен: Нападнаха журналист на мача с Филиповци (ВИДЕО и СНИМКИ)

Грозен инцидент в Житен: Нападнаха журналист на мача с Филиповци (ВИДЕО и СНИМКИ)

Неприятен инцидент имаше на мач от софийската АОГ! Случката беше в Житен, където запалянко на гостуващия Зенит (Филиповци) нападна колегата Христо Йорданов от “Софийски вестник” пред безучастния поглед на охраната.

Само намесата на кмета на селото предотврати по-сериозна развръзка.

„Пиян елемент от агитката на Зенит потърси саморазправа с мен в опит да наруши работния ни процес, но, слава Богу, и ние се въздържахме да не му отвърнем. Въпросният неадекватен г-н започна да ни държи сметка какво излъчваме и да ни учи как трябва да излъчваме по YouSofia TV. Благодарим на намесата на кмета на с. Житен Евгени Игнатов, който не позволи на въпросния г-н да продължи с “изявите” си срещу мен като СЛУЖУБНО ЛИЦЕ с акредитация за мача. Във видеозаписа всичко е документирано…

А охраната през това време? Чичко пенсионер охранител си стоеше отстрани спокоен и необезпокояван наблюдател… И за това НИЩО, което вършеше, ще вземе и пари – колкото и малко да се те, представяте ли си?!?“, написа колегата Йорданов в репортажа си за мача.

Той пострада и през миналия сезон на стадиона в гр. Елин Пелин. Тогава местен бабаит го нападна на трибуните.

 

Екипът на „Витоша нюз“ протестира най-категорично срещу подобни опити за насилие върху журналисти, които просто се ОПИТВАТ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.

Кадри: YouSofia TV