Новаците в Четвърта лига пред тежки изпитания на старта (ПРОГРАМА)

Новаците в Четвърта лига пред тежки изпитания на старта (ПРОГРАМА)

Вниманието привличат домакинските мачове на новаците в Северната дивизия. Световрачене посреща коравия тим на Сокол (Негован). Гостите могат да се похвалят с уникален факт – за тях играят цели три двойки близнаци! Доста тежка задача имат домакините, които за пръв път от поне 13 години имат отбор в мъжкия футбол.

Интересно се очертава и гостуването на Левски (Чепинци) в кв. Кумарица. Там местният Искър 1945 (Нови Искър) излиза пред многобройната си и ентусиазирана публика с идеята да грабне победата и да спъне претендента за промоция в Югозападната Трета лига. За Левски се очаква да дебютира новото попълнение Екундайо Джайеоба. Нигериецът е с най-много мачове в професионалния футбол в северната дивизия.

На юг новакът Обеля Сити гостува на Академик на стадиона в комплекс “Бонсист” в Студентски град.
Урвич (Долни Пасарел) пък приема завърналия се в групата отбор на Левски – Раковски. “Сините” са водени от Станислав Ангелов – Пелето. За младите му играчи обаче ще бъде доста трудно пред екзалтираната публика в Пасарел.

Екипът на “Витоша нюз” отново ще излъчва най-интересните мачове от всеки кръг и ще бъде ваш верен гид из случващото се в Четвърта лига – София и Областта! Стартираме с преките предавания още в неделя!

 

ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СЕВЕР
I кръг

1 СЕПТЕМВРИ, от 17:00 часа:
Мрамор – Спартак (Подгумер)
Банкя – Зенит (Филиповци) – от 14:30 часа
Кремиковци – Житен
Световрачене – Сокол (Негован)
Вихър (Требич) – Локомотив 2016
Искър 1945 (Нови Искър) – Левски (Чепинци)

Въстаник (Войнеговци) – почива

ЧЕТВЪРТА ЛИГА – ЮГ
I кръг

1 СЕПТЕМВРИ, от 17:00 часа:
Урвич (Панчарево) – Спарта
Академик – Обеля Сити
Витоша (Бистрица) II – Обеля
ЦСКА 1948 – Гранит (Владая) – (Отложен)
Урвич (Долни Пасарел) – Левски – Раковски
Орловец (Кокаляне) – Младост 2015
Железница – Люлин

САМО С „ВИТОША НЮЗ“ ОЧАКВАЙТЕ РЕДОВНО ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОКОЛО ЖИВОТА В СТОЛИЧНАТА ЧЕТВЪРТА ЛИГА – СОФИЯ – ГРАД И СОФИЯ – ОБЛАСТ!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4