Гонзо за ЦСКА: Да се прекръстят както си искат

Спортният директор на “Левски” Георги Иванов коментира случващото се с вечния съперник ЦСКА. “Да се прекръстят както си искат. Лично аз винаги ще бъда от “Левски”. Няма значение дали е в окръжните групи. Не от отбор, който е взел лиценз и играе с това име в “А” група”, коментира Гонзо.

“В понеделник ще подпишем договор с Роман Прохазка. Също така стартираме преговори с Аймен Белаид. Живко Миланов има срок, за да може да премисли добре бъдещето си. Французинът Нгом ще подпише другата седмица. Договорът му ще бъде за шест месеца плюс една година. Не го привличаме за титуляр. Той е младо момче и ако се развие, ще му гласуваме доверие. Всичко си зависи от него и от представянето му”, каза шефът в “синия” клуб.

Гонзо беше гост на церемонията “Спортните чудеса на България 2015: Младите шампиони”, организирана от вестник “Стандарт”.

Попитан дали “Левски” може да продаде тази зима Божидар Краев, който е едно от спортните чудеса на България, Гонзо отговори: “Това може да се случи само при положение, че пристигне много добра оферта. Примерно от някои от клубовете, в които бе на проби (б.р. – Манчестър Сити и Ювентус). Иначе няма вариант да се разделим с младите си състезатели. Към Краев има интерес от чужди клубове. Той в момента е в “Левски”. Смятам, че за момента се развива по правилен начин. Не бързаме да го продаваме. Най-голямото му качество е това, че е отдаден на футбола, той обича футбола.”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4