Обновената стрийт фитнес площадка в Северен парк прие “Спорт срещу дрога”

Обновената стрийт фитнес площадка в Северен парк прие “Спорт срещу дрога”

Обновената стрийт фитнес площадка в Северен парк беше домакин на състезание “Спорт срещу дрога”. Големите победители и носители на купите са Виктор Георгиев в категория “База”и Кристиан Тирота в категория “Фрийстайл”.

Техни поддръжници станаха Юлиан Иванов и Виктор Анков (в базовите изпълнения) , Бранислав Владимиров и Васил Коджабадийски в свободния стил, които получиха сребърни и бронзови медали.

Днес, в парка имаше активни и позитивни младежи,които оползотворяват свободното си време със спорт. Това може само да ме радва, защото няма по-добра алтернатива на зависимостите от активния начин на живот.

“Наблюдавам развитието на момчетата от няколко години, когато ме потърсиха за нови възможности за изграждане на стрийт фитнеси.”, каза кметът на район Надежзлда инж. Димитър Димов.

Благодарим на клуб по стрийт уоркаут “Издигане” за партньорството в организацията на спортното мероприятие.

Стрийт фитнес площадката е обновена с дарителски средства -от първото място на район Надежда в Нестле за Живей Активно и с финансиране от Samex.

Състезанието е част от календара на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в район Надежда.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4