Шок във “Витоша нюз”: Искър хвърля кърпата! Напуска първенството заради…

Шок във “Витоша нюз”: Искър хвърля кърпата! Напуска първенството заради…

Шокираща новина долетя от Нови Искър. Ръководството на местния клуб съобщи пред “Витоша нюз”, че обмисля напускане на първенството!

Това обяви членът на УС на ФК Александър Христов. Причина за крайното решение е, според него, “съдийският произвол, който се упражнява върху Искър от началото на новото първенство”.

“Това повече не може да продължава! Чашата на търпението ни преля след днешния мач срещу Спортист 13 (Мировяне), който завърши 1:1. Главният съдия буквално се подигра с нас. Подари на гостите смешна дузпа в 80-ата минута, при резултат 1:0.

Тази съдийска гавра с нашия тим се превръща в рецидив, който не можем да търпим. След мача четирима от членовете на УС сме на едно мнение – напускаме първенството! В петък предстои спешно заседание на ръководството. Ако още двама колеги от УС ни подкрепят – прекратяваме участие в АОГ! Повече не се трае, заяви бесният Сашо Христов пред “Витоша нюз”.

– Срещу Спортист беше трети пореден мач, в който съдията ни наказва с дузпа. Трети пореден! Ако толкова искат да ни махат от първенството, и сме неудобни на някого, да ни кажат, за да знаем. Само трошим нерви и пари (днес едва събрахме сума, за да платим съдийските такси) и накрая – нищо! Подигравка с труда ни. Няма смисъл повече да търпим тази мъка.”

В следващия кръг по програма Искър (Нови Искър) трябва да гостува на Мрамор в неделя (26 септември).

Тодор МИЛАНОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4