“Надежда” е най-активният район в София!

“Надежда” е най-активният район в София!

“Надежда” е най-активният район в София според финалните резултати от кампанията “Нестле за Живей активно”!

В предизвикателството на Нестле за Живей Активно! взеха участие всички 24 районни администрации в столицата . Мотото на кампанията тази година е “Подобри своя рекорд”.

Победител в инициативата е район „Надежда“ с регистрирани близо 3 милиона крачки на специалната страница на ЕСРИ. Веднага след това се нарежда район „Искър“ с 1 306 000 крачки и на трето място – район „Люлин“ с 1 123 000 крачки. Така, благодарение на жителите, които взеха участие в инициативата, „Надежда“ ще се похвали с обновена спортна площадка – материалната награда от организаторите на конкурса Нестле България. Благодаря на всички граждани, които активно участваха в отбор “Надежда”. Особено ентусиазирани и устремени към първото място бяха учениците от 153 Спортно училище и децата от клубовете на ОСК “Локомотив”.

В периода на кампанията Нестле за Живей Активно! софиянци вървят средно по 10 789 средно крачки на ден – това показват данните от приложението, направено от лидерите в ГИС системите у нас ЕСРИ България.

Основната мисия на Нестле за Живей Активно! е да промотира движението и балансираното хранене, доказвайки, че те подобряват качеството ни на живот. Идеята е всеки да се мотивира да бъде по-активен в своето ежедневие и ако днес изминем 1000 крачки, то утре можем да ги направим 2000. С цел да стимулира гражданите да продължат да бъдат активни и след състезанието между районните кметства, инициативата отправя и персонално предизвикателство към всички граждани по време на Европейската седмица на мобилността.

До 22 септември всеки гражданин може да избере един от пешеходните маршрути на Нестле за Живей Активно! в пет столични парка – Южен парк, Южен парк 2, Борисова градина, Северен парк и Западен парк през дигиталната карта на ЕСРИ и заедно със своите близки да се включи в забавното предизвикателство за търсене на знаци. Участниците могат да играят за 400 атрактивни награди като пратят снимка на един от знаците на страницата на инициативата във Фейсбук, откъдето могат да научите повече за инициативата и това как могат да се включите в активация.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4