Община Елин Пелин награждава абитуриентите със символичен ключ на родния град

Община Елин Пелин награждава абитуриентите със символичен ключ на родния град

В понеделник, 17 май в гр. Елин Пелин, традиционно ще се проведе тържествено изпращане на абитуриентите от СУ „Васил Лески“, гр. Елин Пелин. Завършващите ще бъдат наградени със специални плакети под формата на символичен ключ за града, изработени по идея на кмета на Община Елин Пелин доц. Ивайло Симеонов, с пожеланието да запазят в сърцата си ключа към родния си град и отново да се завърнат в него.

Награждаването на зрелостниците, на което ще присъства г-жа Райничка Николова, зам.-кмет на Община Елин Пелин с ресор “Образование, хуманитарни и социални дейности” ще се проведе на 17 май 2021 г. от 13:00 часа в двора на СУ „Васил Левски“, гр. Елин Пелин.

В края на април Община Елин Пелин организира благотворителен Великденски базар, а събраните средства ще се дарят на абитуриенти в неравностойно положение от випуск 2021 за продължаване на тяхното образование.

„Домът е там, където е сърцето“, а ние, шопите, правим всичко със сърце!

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4