Култов отбор се завръща на футболната карта на София!

Култов отбор се завръща на футболната карта на София!

Един от знаковите столични футболни клубове ще се завърне към живот. От новия сезон в софийската АОГ ще се завърне Казичене, научи “Витоша нюз”!

Кметът на квартала Григор Григоров съдейства за възраждането на футболния клуб. Вече са направени козметични ремонти на местния стадион, който навремето беше едно малко бижу. През последните 2 десетилетия обаче съоръжението беше престъпно занемарено и потъна в треви и боклуци.

Сега ентусиасти от квартала, начело с г-н Григоров, се опитват да променят към добро спортната инфраструктура там.

Вече са проведени разговори с футболисти, които да попълнят отбора от Казичене. Бомбата в селекцията се очертава да е доста популярен играч от Първа лига. За поста на играещ треньор се спряга името на Пламен Крумов, който в момента рита за Арда (Кърджали).

Все още не е ясно в коя дивизия ще се включи Качизене от есента – Север или Юг.

Най-силните години в историята на ФК Казичене бяха, когато с отбора се занимаваше Емил Кременлиев. Героят от САЩ ’94 беше играещ президент на клуба. Под негово ръководство местните “пелета” винаги бяха в челото на класирането на столичната група.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4