Стари пушки и осем вратари почнаха с Локо (Сф)

С група от 30 футболисти и пет нови попълнения стартира подготовка за новия сезон столичният Локомотив, който от новия сезон ще участва в Югозападната “В” група.
Дарко Савич, Румен Рангелов, Васил Велев, Ангел Юсев и Младен Стоев са новите в тима, а последният ще е играещ помощник треньор.

Почти всички на днешното занимание бяха юноши на тима, а куриозното е, че осем от тях са вратари. Треньорът Валерий Дамянов ще разчита на екипа си Стефан Трифонов – Санята (треньор на вратарите) и Кириакос Георгиу (кондиционен) през новия сезон, в който тимът му ще играе в Югозападната “В” група.
Около 100 фенове посетиха днешното първо занимание, на което се появи и един от новите собственици на клуба Петър Касев, който бе закичен с шалче от невръстен фен на “червено-черните”.”По спортно-техническите въпроси ще питате треньорите, аз не разбирам толкова от футбол. Планираме инвестиции в размер на 1,5 млн. лева за изграждането на нов терен. Не ме притеснява дали феновете ще ме припознаят като свой. Откъде знаете, че не съм локомотивец? Нищо че живея в провинцията. Съгласих се да стана шеф на клуба заради личен мотив, който не мога да споделя сега. Втората причина беше финалът на първенството за юноши до 18 години, в който малките “железничари” победиха  ЦСКА с 3:1. Ще работим по испански модел. Ще се самоиздържаме, ще разчитаме предимно на собствени кадри”, заяви Касев.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4