Засилени мерки за дезинфекция и добра организация на хигиената в етажната собственост, констатира проверката в “Надежда”

Засилени мерки за дезинфекция и добра организация на хигиената в етажната собственост, констатира проверката в “Надежда”

Засилени мерки за дезинфекция и добра организация на хигиената в етажната собственост – това установи днешната проверка на екип от районната администрация в бл. 460 , вх. А, жк “Надежда” 4.

“Увеличихме броя на почистванията в общите части на входа и въведохме задължителна четирикратна дезинфекция на контактните повърхности като дръжки, бутони и др. Поставихме диспенсъри с дезинфектант на три места във входа, както и специална вана (изтривалка) за дезинфекция. Ангажираните с дезинфекцията съседи, задължително използват и лични предпазни средства”, разказа Арсини Колев, управител на етажната собственост.

Екип на район “Надежда” продължава ежедневните проверки за създадена организация на дезинфекция на входове в режим на етажна собственост. Проверките са случаен принцип и са съпътствани от констативен протокол, който няма санкционен характер.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4