Страшен екшън на стадион “Раковски”! Юноши се бият и ритат като коне (ВИДЕО)

Страшен екшън на стадион “Раковски”! Юноши се бият и ритат като коне (ВИДЕО)

Страшен екшън се разрази на мача от 5-ия кръг от първенството при юношите – старша възраст “Зона” между Левски – Раковски и Витоша (Бистрица). Малко преди края на срещата, при резултат 2:1, на терена започна масов бой с участието на футболисти и от двата отбора.

Очевидец разказа през “Витоша нюз” какво се  е случило.

Главният съдия Валентин Стефанов дава две дузпи за домакините, които са реализирани. Вратарят на Витоша остро протестира при първата ситуация, получава жълт картон. След втората дузпа стражът отново иска сметка от рефера. Футболистът крещи към съдията и дори си позволява да го напсува. Веднага получава втори жълт и съответно червен картон.

Тимът на гостите продължава мача с 10 души. Всичко върви нормално, до минутките на добавеното време. Тогава се разиграва и най-сериозният инцидент. Футболистът с №9 на гостите наплюва играч от съперниковия отбор, за което е санкциониран с директен червен картон.

На излизане от терена същият влиза в конфронтация със старши треньора на домакините Мартин Димов. В спора се намесват и други футболисти, започват да се бутат, ритат, дърпат, удрят…

Охраната на срещата очевидно не си е свършила задълженията, защото отнякъде да “раздава правосъдие” връхлита и изгоненият преди това вратар на Витоша. В мелето не се знае кой кого удря…

На разпространено видео се вижда как няколко човека от щаба на Левски – Раковски подгонват играч с №20 от гостите. Момчето бяга чак горе – към съблекалните.

Мачът е прекратен…Факт е, че инцидентът беше грозен. Утре (29 септември) предстои заседание на съответните комисии към Зоналния съвет на БФС. Там ще бъде разгледан и този скандален случай.

 

Тодор МИЛАНОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4