Житен превзе Подгумер, бивш голмайстор на Спартак блесна за гостите с хеттрик (СНИМКИ И ВИДЕО)

Житен превзе Подгумер, бивш голмайстор на Спартак блесна за гостите с хеттрик (СНИМКИ И ВИДЕО)

Отборът на Житен взе дербито на третия кръг в АОГ – Север срещу Спартак (Подгумер), след като победи при гостуването си с 4:1. За житенци с хеттрик блесна доскорошният голмайстор на домакините Методи Миланов.

Не беше изминала и минута от началния съдийски сигнал на главния съдия Николай Пакърджиков, когато Миланов напредна сам срещу вратаря Петър Иванов и отбеляза за своя нов тим. Двамата с Николай Катранджиев продължиха да тормозят отбраната на Спартак и заредиха опасните ситуации една след друга. Така в 33-та минута от идентично положение Миланов отбеляза втория си гол. Четири минути по-късно централният нападател на домакините Николай Георгиев – Горския беше изведен сам срещу вратаря на Житен Васил Георгиев и намали резултата – 1:2.

Близо 200-та зрители, дошли да гледат дербито в неделния следобед, очакваха през втората част оспорвана битка, но господар на терена беше отборът на Житен, който с дълбока преса и най-вече точни подавания в решаващите моменти не даде шанс на домакините да се върнат в мача. Впечатли включването в състава на гостите на опитния Красимир Георгиев, който даде паса за третия гол на Методи Миланов в 75 мин. Пак след хитър пас на Георгиев в последната минута на мача Васил Йорданов направи победата категорична – 4:1.

ВИЖТЕ МНОГО СНИМКИ ОТ МАЧА – ТУК!
ВИЖТЕ ВИДЕО – ТУК!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4