Скулптури от дърво радват жителите на Елин Пелин (СНИМКИ)

Скулптури от дърво радват жителите на Елин Пелин (СНИМКИ)

През месец септември по покана на Община Елин Пелин скулпторът Крум Велев от Самоков извая 4 броя фигури от дърво, които са предназначени за постоянна експозиция в градския парк и зоните за отдих в гр. Елин Пелин.

Жителите и децата могат да се радват на красивите фигури на мечка и кон в парка, а в непосредствена близост до НУ “Христо Ботев” е поставено едно дървено произведение на изкуството – красиво перо с книга и цитат от писателя Елин Пелин, патронът на нашия град. До няколко дни ще бъде монтирана и четвъртата дървена скулптура под формата на изящна роза в района на централната градска част.


Сътрудничеството на Община Елин Пелин и на скулптура продължава, като в следващите няколко дни и седмици жителите и гостите на града може да очакват още няколко интересни произведения на изкуството, изработени от дърво за радост на всички жители на общината.
Научете повече: 
https://www.elinpelin.org/currentNews-5615-newitem.html


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4