Елате в събота в Северния парк! Гостува Столична библиотека

Елате в събота в Северния парк! Гостува Столична библиотека

За първи път в Северен парк, гостува Столична библиотека и нейните „ Зелени библиотеки” ! Очакваме ви на 22 август (събота) , от 11.00 до 15.00 ч.

Посетителите ще могат да разгледат пътуващата документална изложба с фотоси от архива на Столична библиотека „Из парковете на София –минало и настояще“, представяща историята на парковете, които са “домакин” на шестото издание на кампанията на Столична библиотека.

За децата ще предложим уъркшоп с корейски игри , занимания с вече популярните – пчели –ботове и 3D писалки , както и изпълнения на композитора Боби Мирчев с неговите любими детски песни .Поетите Бойко Ламбовски и Теодора Тотева ще прочетат свои нови стихове .

За първи път с нас са авторите на издателството за българска литература „Лексикон”, които ще представят свои популярни книги . В Северен парк ще бъде детският писател Върбан Димитров с неговата поредица „Приключения на Жълтушко ”.

За малките участници на „Зелените библиотеки” има подаръци – детски книжки , а всички желаещи ще могат да получат безплатна читателска карта.

Инициативите се провеждат при строго спазване на всички противоепидемични мерки.

Споделете със Столична библиотека хубава книга, интересни срещи, приятно лятно настроение!

Източник: Столична библиотека


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4